Contacte

Qui som

Tramitació Activa, és una empresa especialitzada en la gestió integral d'accidents i serveis jurídics a nivell nacional pel que disposem d'un quadre facultatiu de metges especialitzats en lesions per accidents, Advocats experts en responsabilitat civil i perits tècnics en reconstrucció d'accidents, tots ells amb experiència consolidada en el sector, que atén a lesionats en accidents de trànsit i reclama els seus indemnitzacions a les companyies d'assegurances per aquests conceptes.

Valorem al client, per a això disposem d'un equip humà i professional que l'atendrà i gestionarà el seu assumpte amb la màxima professionalitat, serietat i rapidesa.

Els nostres metges col·laboradors, realitzaran una valoració de les seves seqüeles per negociar amb la companyia d'assegurances responsable del sinistre la màxima indemnització en igualtat de condicions.

El nostre equip humà i jurídic, l'assessorarà i informarà en cada moment, perquè vostè estigui sempre al corrent de la situació de la seva reclamació de forma totalment gratuïta.

El nostre assessorament i gestió és integral, de manera que el client no necessitarà acudir a cap altre lloc perquè el cas finalitzi de forma satisfactòria..

Totes les actuacions es realitzaran sense que sigui necessari un desemborsament de diners per part seva.

“Només cobrarem si vostè cobra.”
“Som independents i únicament defensem els interessos dels nostres clients lesionats.”
“No treballem per a cap companyia d'assegurances.”
“La nostra màxima és el client, la informació i el tracte.”
“Aconseguir la màxima indemnització.”
“El 90% dels assumptes que tramitem acaben en un termini raonable de temps i amb un bon acord, sense necessitat de judici.”

Demani visita gratuïta, per telèfon o consultant des del web, i resolgui de forma ràpida i eficaç tots els dubtes.

 

Oficines

Tramitació Activa Diputació:
C/ Diputació, 135 baixos 08011 BCN

Tramitació Activa Roger de Lluria:
C/ Roger de Lluria, 84 Pral 08009 BCN

Contacti'ns

  • 934.520.807
  • Fax: 934.514.127

Connecta amb nosaltres!

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i posa't en contacte amb nosaltres ..
facebook twitter instagram

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. .