Política de privacitat

Segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, TRAMITACIÓ ACTIVA SL, l'informa que la seva sol·licitud s'ha incorporat a un fitxer, titularitat d'aquesta empresa, la finalitat és realitzar la gestió i manteniment de la relació amb els sol·licitants d'informació que envien les seves dades mitjançant els formularis existents a l'efecte, o mitjançant missatges de correu electrònic.

Les dades comandes en el formulari de contacte són necessaris per complir amb la finalitat de facilitar-li la informació i / o servei que sol·liciti, així com per a l'enviament d'informació administrativa, tècnica, organitzativa i / o comercial sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà inclòs el correu electrònic. La manca d'emplenament dels camps assenyalats com a obligatoris impedirà que TRAMITACIÓ ACTIVA SL, pugui gestionar la sol·licitud i remetre-li la informació sol·licitada.

L'enviament d'aquests formularis, així com d'un correu electrònic, suposa el consentiment de l'usuari al tractament automatitzat de les seves dades personals amb les finalitats esmentades, així com la comunicació de les seves dades a la empreses col·laboradores necessàries per a la prestació del servei sol·licitat pel usuari fonamentalment referides a l'àmbit d'assegurances i financer.

L'usuari pot revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, per escrit dirigint-se a TRAMITACIÓ ACTIVA SL, C / Diputacio, 135 baixos 08011, Barcelona, ??o l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

TRAMITACIÓ ACTIVA SL es compromet a complir el seu deure de guardar secret respecte de dades de caràcter personal que consten en el fitxer i garanteix l'adopció de les mesures de seguretat legalment requerides per assegurar la confidencialitat d'aquestes dades, a les seves instal·lacions, sistemes i fitxers.

Oficines

Tramitació Activa Diputació:
C/ Diputació, 135 baixos 08011 BCN

Tramitació Activa Roger de Lluria:
C/ Roger de Lluria, 84 Pral 08009 BCN

Contacti'ns

  • 934.520.807
  • Fax: 934.514.127

Connecta amb nosaltres!

Estem a les xarxes socials. Segueix-nos i posa't en contacte amb nosaltres ..
facebook twitter instagram

Atenció! Aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. .